Bouwen / Ramen en deuren

Glas monteren in vier stappen

Het nieuwe Easy Glass Smart glasrailingsysteem zet de manier van glas klemmen volledig op z’n kop. Dankzij het revolutionaire Q-disc System is het klemmen en vastzetten van glas in de balustrade nu ongekend snel en eenvoudig. 

Easy Glass Smart is de allereerste glasrailing met het revolutionaire Q-disc System. Met deze supersnelle techniek zet u het glas in één simpele handomdraai vast. En er zijn nog meer slimme eigenschappen die de montage makkelijk maken. Zo hebt u keuze uit verschillende montageopties en bijhorende anker types. Zelfs monteren met gunstiger geprijsde ankers is een optie. Monteren is uiterst veilig en eenvoudig, omdat u alle handelingen vanaf de binnenzijde van het balkon kunt doen. U hebt dus geen steiger nodig.

Het Q-disc System schudt de railingwereld op z’n grondvesten. Deze nieuwe techniek maakt het klemmen en vastzetten van de glaspanelen super simpel. Zo ben je sneller klaar en bespaar je tijd én dus geld.

Hoe het werkt

Het Q-disc System is onderdeel van het Easy Glass Smart vloerprofiel en bestaat uit de Easy Glass Smart inlay, de Q-disc en de bijhorende tool.

Stap 1: Plaats de inlay in het Easy Glass Smart vloerprofiel

Stap 2: Plaats het glaspaneel

Stap 3: Plaats de Q-disc tussen in de inlay

Stap 4: Zet de tool in de Q-disc opening, draai opzij en zet zo het glas veilig vast

Ontdek het zelf

Bekijk de Easy Glass Smart’s montagevideo en zie zelf hoe razendsnel en gemakkelijk je deze glasrailing monteert.