Bouwen / Ramen en deuren

Verborgen vleugel in raam

Reynaers Aluminium stelt MasterLine 8 raamsysteem voor, de opvolger van het  succesvolle Reynaers Concept System. MasterLine 8 legt de nadruk op architecturale vrijheid en beantwoordt tegelijk aan de strengste eisen op het vlak van thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid. Het MasterLine 8 gamma, dat bestaat in 3 designvarianten,  wordt vervolledigd met de komst van het Verborgen Vleugel profiel. 

In deze uitvoering verdwijnt de opengaande vleugel volledig achter het kaderprofiel waardoor draai- of draaikipramen hetzelfde uitzicht krijgen als vaste ramen en de gevel een zeer strakke, moderne en vooral minimalistische uitstraling krijgt.

Superieure prestaties

MasterLine 8 is het raamsysteem van morgen. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. De nieuwe Verborgen Vleugel ramen worden net zoals de designvarianten Functioneel, Renaissance en Deco, beschikbaar in drie isolatieniveaus: Standaard, High Insulation (Hi) en High Insulation Plus (Hi+), en zijn dus uitermate geschikt voor woningen met hoge isolatie-eisen, laag energieverbruik en zelfs passiefwoningen.

Met MasterLine 8 lanceert Reynaers Aluminium een nieuwe generatie innovatieve ramen. Deze spelen perfect in op de actuele architectuurtrends met een maximale integratie van licht in de woning en de optimalisatie van het binnenklimaat. Hierdoor beantwoorden MasterLine ramen  aan alle verwachtingen.