Bouwen / Ramen en deuren

Sterkste garagepoort

Tijdens het ontwerpen van de unieke oplossing Prime bereikte Wisniowski de kern van de structuur van deze sectionaalpoort. Het idee was om de beste isolatieparameters te bereiken, een uniek esthetisch effect aan de binnenkant van de garage te verkrijgen en een uitzonderlijk veilig gebruik van de poort te garanderen.

Zo ontstond het INNOVO paneel, dat uniek is in de wereld. Zijn gesloten bouw - vijf lagen geplooid metaal op de plaatsen waar de scharnieren gemonteerd worden - verzekert een sterke constructie. De opgevulde warme schuim met een dikte van 60 mm en de speciale afdichtings- en afschermingssystemen zorgen voor uitstekende isolatieparameters van de poort. 

Prime doorbreekt de stereotypen in termen van veiligheid. Het is niet enkel een poort met hoge esthetische waarden, maar ook een weerspiegeling van onze zorg voor veiligheid.

Prime benadertveiligheid integraal. De fabrikant maakte gebruik van de technologie om gevaar niet enkel te weren, maar vooral om het te voorkomen. Tal van moderne beveiligingssystemen en structurele elementen helpen om alle gebruikers te beschermen zodat jouw woning een veiligere plaats wordt.

De Prime poort is te ontdekken bij Garden Center T, op stand 815 tijdens Bouwinnovatie.