2011 10 19 14 44 dsc 2805 slider
Bouwen / Ramen en deuren

Hefschuifdeur met geringe inbouwdiepte

Profine lanceert de PremiDoor 76, een nieuwe innovatieve hefschuifdeur met een moderne architectuur en grote glasoppervlakken.

De PremiDoor 76 heeft een inbouwdiepte van 76mm, biedt optimale warmte-isolatie (tot 1,4m² K, ideaal indien je hoge verwachtingen hebt met betrekking tot isolatie en inbraakveiligheid. Dankzij een vijf kamerontwerp over de hele lengte, is een beglazing mogelijk met een dikte van 50 mm en kan het element gebouwd worden tot 2,60m hoog.

Hoge isolatiewaarden

Het nieuwe profiel heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en voldoet aan de hoge eisen, zelfs in complexe toepassingen, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties. Ontwikkeld als "beste systeem in zijn klasse", wordt het gekenmerkt door buitengewone kwaliteiten en vooral hoge isolatiewaarden.

Het instituut ift in Rosenheim heeft testen uitgevoerd en bevestigt dat het systeem eigenschappen vertoont die tot nu toe enkel met systemen met de installatiediepte van 80-85 mm werden behaald.

De PremiDoor 76 bekoort niet alleen door zijn elegante design maar ook door het grote aanbod van kleuren. Naast klassiek PVC wit en crème zijn folies mogelijk met een houtdessin, unikleuren en metaalkleuren. Optioneel kan je kiezen voor de AluClip, die de voordelen biedt van een kunststofprofiel gecombineerd met aluminium voorzetschalen.