slider
Bouwen / Ramen en deuren

Geoptimaliseerde inbouwscreen

Nieuw binnen de markt van inbouwscreens is deze van Lockscreen. Het is een zogenaamde spouwscreen die in de spouw wordt weggewerkt.

De inbouwscreen is voorzien van een volledig intrekbare onderlat en optioneel met een borstel die de kast volledig afdicht. Dit zorgt ervoor dat er geen open ruimte is tussen de zijgeleiders en de onderlat en maakt de inbouwscreen compleet ‘insect-proof’. Dit is nieuw op de markt voor inbouwscreens.

Samenstelling van het product

De inbouwscreen bestaat uit een screen kast van 110 * 150 mm (b*h). De kast is ontworpen met een 90° afronding. De aluminium kast en zijgeleiders zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. Standaard wordt de inbouwscreen elektrisch bediend, met een motor van leverancier Somfy of Selve. Een brede waaier aan screendoeken worden aangeboden: Sergé, Soltis, Blackout. De maximumbreedte van de screen is 4.500mm, maximumhoogte is 3.000mm. Met de inbouwscreen kunnen we een oppervlakte van maximum 12m² coveren.

Screentechnologie

De inbouwscreen is geoptimaliseerd met een uitzonderlijke screentechnologie. Hiermee zit de screen zowel bovenaan, onderaan, als langs de zijgeleiders in zijn geheel strak aan de raampartij vast.

  •  Geen rimpelvorming van het doek meer. Dankzij een nieuw ontwikkelde ritsband zit het doek ten allen tijde strak in de zijgeleiders.
  •  De nieuwe onderlat is esthetisch en strak gemonteerd aan het doek, zonder zichtbare lasnaad. Dit is uniek in de markt, en een visueel detail voor een strakke en moderne look
  • Met een speciaal en ultrafijn profiel aan de bovenkant van het doek wordt de verdikking die ontstaat bij het oprollen minimaal. Hierdoor ontstaan er opvallend minder afdruklijnen bij het ontrollen van het doek. Ten opzicht van een traditioneel systeem zorgt dit plug & play-principe ervoor dat het doek veel sneller bevestigd wordt aan de bovenrol. Ten opzichte van andere spelers in de markt, biedt deze technologie een uitzonderlijk snelle bevestigingsmethode die de zichtbare afdruklijnen op het doek merkbaar onderdrukt.