Bouwen / Ramen en deuren

Geen valvrees bij openstaand raam

Hoge residentiële gebouwen met doorlopende glasgevels zonder balkon zijn een wereldwijde architecturale trend. Om enerzijds transparantie en design te verzekeren en anderzijds de veiligheid te garanderen, ontwikkelde Reynaers Aluminium de nieuwe RB glasbalustrade. 

Reynaers breidt het gamma balustrades (RB) uit met de nieuwe ‘glasbalustrade’. Deze balustrade legt de nadruk op transparantie, met een minimum aan profiel. Zelfs zonder balkon kan via deze glas balustrade een schuifraam of raam veilig geopend worden om van een open uitzicht te kunnen genieten. De flexibiliteit van het systeem vertaalt zich in de combinatiemogelijkheden met de bestaande Reynaers systemen (Concept System en MasterLine 8 voor ramen en deuren & Concept Patio en Hi-Finity voor schuifsystemen).

Testresultaten tonen aan dat de RB Glasbalustrade glaspanelen tot 21,5 mm dikte (1010.4) kan houden, met een maximale breedte van 2000 mm.  Verschillende montagemogelijkheden zijn volledig gedocumenteerd voor compatibiliteit met bouwaansluitingen wereldwijd.