nrgy621 energieneutrale gevel interieurzijde
Bouwen / Ramen en deuren

Eigentijdse en energieneutrale gevel

NRGY62 is geen nieuwe robot in de recentste Star Wars-film, maar wel een innovatief gevelsysteem. Sapa Building Systems bedacht dit gevelsysteem, dat een intelligent profielontwerp combineert met de behoeften van eigentijdse architecturale ontwerpen.

NRGY62 is ontworpen voor grote units met dubbele of drievoudige beglazing. Dit gevelsysteem is amper 62mm breed, waardoor het een slank aanzicht heeft. Dankzij de geoptimaliseerde productie kunnen profielen zowel als stijl en als regel worden ingezet. Het NRGY62-systeem kan ingezet worden voor grote glasoppervlakken. Een grote troef is dat het veel daglichtinval mogelijk maakt.

Luchtdicht systeem

Het gevelsysteem is optimaal geïsoleerd en luchtdicht. Zo blijft alle energie binnenshuis. In combinatie met zonwering krijgt de gebruiker een nog energiezuiniger gevelconcept.

Stroom maken met je raam

Wie nog verder wil gaan in zijn energiezuinige gevelconcept kan zelfs elektriciteit opwekken met zijn ramen. Sapa Building System integreert daartoe fotovoltaïsche cellen in het systeem. En wie het helemaal compleet wil maken, kan de NRGY62 ook uitrusten met opengaande delen en decentrale mechanische ventilatie. Kortom, een totaaloplossing voor de gevel.

Document(en):
brochure