vitrosca ramenbeglazing uitzicht wide
Bouwen / Ramen en deuren

Een ongehinderd uitzicht

Licht en zicht zijn de twee populairste eisen van mensen die gaan bouwen. Met een groot, glazen raam kunt u enorm veel openheid creëren. Maar nog meer openheid is er mogelijk met de ramen van Vitrosca.

Bij normale, grote ramen spelen de profielen nog voor spelbreker als u naar buiten wilt kijken. Maar bij Vitrosca zijn de raamprofielen niet alleen uiterst slank, u kunt ze ook nog eens volledig laten verdwijnen. De raamvlakken - die van vloer tot plafond reiken, kunnen volledig opengeschoven worden en zich (tijdelijk) tussen de muren verschuilen.

Drempelloos

De ramen staan op erg smalle in de vloer verwerkte rails. Hierdoor blijft het vloeroppervlak egaal als de ramen geopend zijn, en heeft u dus een drempelloze overgang tussen binnen en buiten.

Eindeloze glasgevel

Het systeem van Vitrosca beperkt zich niet tot twee vleugels zoals de traditionele schuiframen. U kunt twee en zelfs meerdere verplaatsbare vleugels naast elkaar hebben. Er staat geen limiet op het aantal ramen. Met één druk op de knop openen ze één-na-één en volledig automatisch. Op die manier kunt u dus een erg groot open oppervlak creëren, waardoor de grens tussen buiten en binnen volledig verdwijnt. 

De ramen kunnen ook nog eens tegen een stootje: het systeem kan hoge windbelastingen aan. En twijfelt u nog omwille van de energieprestaties? Dan kunnen we u geruststellen. Op vlak van akoestiek en isolatie scoren de ramen van Vitrosca uitstekend.