eosol scenica onzichtbaar vliegenraam
Bouwen / Ramen en deuren

Een groot insectenhor dat je niet ziet

Grote schuiframen zijn een trend. In de zomer worden ze opengezet om extra te genieten van buiten. Helaas vliegen dan de insecten naar binnen. Een vliegenraam biedt een oplossing, maar dan verlies je al snel aan esthetiek. Gelukkig bestaat daarvoor nu ook een oplossing, de Eosol Scenica XL.

De Eosol Scenica XL rolhor is nagenoeg onzichtbaar. Het systeem kan afmetingen tot 2 m breed en 3,4 m hoog perfect de baas. En dankzij de vernieuwde techniek zie je amper wat van de rolhordeur. De stevige, verticaal geplaatste aluminium profielen zorgen voor een grote stabiliteit. Het gaas zit volledig vast geborgen in de geleiding en de ketting die afrollen wanneer je het schuifraam opent. Zo kun je een maximale oppervlakte van 6,8 m² creëren zonder enige tussenstijl, touwtjes of andere profielen die het licht en het uitzicht belemmeren.

De Eosol Scenica XL is bovendien ergonomisch en praktisch in gebruik. Het vliegenraam laat zich spanningsloos bedienen. Zelfs op maximale afmetingen laat het systeem zich soepel bedienen. Er is ook geen veer die het vliegenraam hard doet toeslaan. De ondergeleiding – verkleefd op de dorpel of vloer – is niet hoger dan 3 mm, waardoor het geen hindernis in de doorgang vormt.

De Eosol Scenica XL wordt door professionele Eosol-dealers geplaatst bij de eindklant. Het systeem is verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur en de kostprijs begint vanaf 600 euro (excl. btw).

©foto: Eosol Scenica XL.jpg: Een ongeremde blik op buiten en toch de vliegen en muggen geweerd.