slider
Bouwen / Ramen en deuren

De veiligste voordeur

In 2016 gebeurden er maar liefst 56.215 woninginbraken in België. Dat cijfer maakt van huisbraak de grootste vorm van criminaliteit in ons land. Om een woninginbraak te voorkomen, of om de woning extra te beveiligen na huisbraak, zijn verschillende opties mogelijk. Kiezen voor veilige deuren en ramen is daar één van. Met de ThermoSafe stelt Hörmann de veiligste voordeur op de markt voor.

Een woninginbraak tast het veiligheidsgevoel aan, waarna het extra beveiligen van de woning een logische stap is. Ook wie nog geen slachtoffer werd van huisbraak, wil een gevoel van geborgenheid in eigen huis. De ThermoSafe-voordeur van Hörmann beschermt de woning tegen inbraakpogingen van ervaren criminelen met zwaar materiaal.

Veiligheidsklasse RC3 als standaard

De ThermoSafe is standaard uitgerust met veiligheidsklasse RC3. Dat wil zeggen dat de aluminium voordeur de woning beschermt tegen een ervaren crimineel die gedurende vijf minuten de deur probeert open te breken met schroevendraaiers, tangen, wiggen, een koevoet en eenvoudig boorgereedschap. De politie raadt veiligheidsklasse RC2 aan als standaard, maar Hörmann wil voor 100 procent voldoen aan de veiligheidsbehoefte en gaat daarom een stap verder. 

Uitstekende warmte-isolatie 

Naast de veiligheidsgarantie door onder andere het vijfvoudige veiligheidsslot, heeft de ThermoSafe-voordeur een voortreffelijke warmte-isolatie. Het 73 millimeter dikke deurblad werkt energiebesparend. Verder is de voordeur uitgerust met een thermisch onderbroken aluminium vleugelprofiel en heeft ze een U-waarde tot ca. 0,87 W/(m²·K). Ook op esthetisch vlak mag de ThermoSafe er zeker zijn, aangezien de veiligheids- en isolerende elementen volledig zijn weggewerkt. Wie deze voordeur installeert, heeft de keuze uit meer dan zeventig deurmotieven in achttien voorkeurskleuren of RAL naar keuze. 

De ThermoSafe is verkrijgbaar vanaf € 2.748 exclusief btw.