illumy luxlight daglicht ledverlichting dakraam wide
Bouwen / Ramen en deuren

De ultieme daglichtlamp

We dromen allemaal van veel licht in onze woning. Dankzij  ‘Illumy by Luxlight’ kan dit vanaf nu. En dat maximaal! Illumy is het grootste platdakraam met geïntegreerde ledverlichting op de markt.

Met Illumy kunt u zich echt uitleven. Het platdakraam heeft een oppervlakte van 1,6 tot ruim 10m². Niet alleen is Illumy het grootste dakraam op de markt. Luxlight maakt als enige in Europa gebruik van Crystall HR++ triple glazing. Dit laat nog meer daglicht toe dan standaard glas. Het binnenvallende licht is bijna 100% natuurlijk en kleurecht.

Naast uitbundig daglicht laat het kristalheldere glas van Illumy ook de zonnewarmte maximaal binnen. Daarnaast beschikt het nog over een superieur isolerend vermogen (Ug-waarde van 0,6 W/m2K en Uw-waarde vanaf 0,59 W/m2K). Het dakraam is dus geschikt voor passiefbouw.

 

Ledverlichting

Nu horen we u al denken: wat ‘s nachts of op donkere dagen? Ook dan heeft Illumy zijn troeven. Met de geïntegreerde ledverlichting haalt u probleemloos de lichtkleur van een zonnige dag in huis (cool white), of schakelt u ’s avonds naar een sfeervol ‘warm white’.

De verlichting wordt aangelicht op een Verosol plisségordijn. Dit gordijn zorgt voor een comfortabel huiselijk gevoel. Daarnaast is het ook nog een extra isolerende luchtlaag tussen het doek en het raam.