slider
Bouwen / Ramen en deuren

Architectuur ‘Books’ spreekt boekdelen

In Hasselt verrijst Books, een prestigieus nieuwbouwproject opgetrokken alsof het grote boeken zijn die tegen elkaars rug aanleunen. De architectuur spreekt boekdelen, mede dankzij groovEe™ by EeStairs.

groovEe™ by EeStairs is een innovatief systeem voor de toepassing van glazen borstweringen op betonnen balkons. In vergelijking met gangbare systemen zijn er bij groovEe™ geen balusters of overige metalen hulpstukken nodig voor de bevestiging van het glas. Een vrij uitzicht, dat wordt genieten voor de bewoners van Books.

Dankzij de snelle productie en montage is groovEe™ ook vanuit kostenoogpunt een aantrekkelijk alternatief voor traditionele systemen. EeStairs heeft groovEe™ wereldwijd al meerdere keren succesvol toegepast. Nu maakt ook België op brede schaal kennis met het bijzondere concept.

Woonresidentie Books, ontwikkeld door Vestio, gaat de schakel vormen tussen een bruisend evenementenplein en het hart van de binnenstad van Hasselt. Het complex omvat 37 luxe-appartementen en meerdere ruimten voor bedrijven.