Bouwen / Materialen

Visionaire gevels met een stenen look

ROCKPANEL Stones is een nieuwe lijn gevelbekleding die de pure uitstraling van steen en beton combineert met een laag gewicht en een eenvoudige verwerking.  De panelen geproduceerd uit het vulkanisch gesteente basalt zijn licht van gewicht, even gemakkelijk te verwerken als hout en kunnen zonder enige voorbehandeling gebogen worden toegepast. Bovendien zijn ze even robuust en duurzaam als steen.

Dat maakt van ROCKPANEL Stones een visueel doeltreffend, economisch interessant en duurzaam alternatief voor gevelontwerpen met natuursteen of beton.

Rockpanel Stones heeft het uiterlijk van steen, bestaat uit (vulkanisch) gesteente, incl. de robuuste & duurzame eigenschappen van steen... maar tegelijktijd is het zo gemakkelijk te verwerken als hout (met standaard gereedschap) en zo buigzaam als hout.

Met de drie authentieke looks ‘Mineral’, ‘Basalt’ en ‘Concrete’ die in maar liefst elf designs leverbaar zijn, beschik je over een breed paletgevelpanelen om visionaire gevels met een stenen look te ontwerpen.

Meer gevelinnovaties