Bouwen / Materialen

Spuitkurk om de gevel af te werken

Van nature uit is kurk een bijzonder sterk isolatiemateriaal. Na jaren productontwikkeling is er nu een geschikte toepassing om kurk te gebruiken bij het afwerken van gevels en binnenmuren: spuitkurk. Spuitkurk is zeer geschikt voor gevelrenovatie, waarbij de gevel een volledig nieuw en bijzonder decoratief uitzicht krijgt. 

Spuitkurk van Liquid-Kurk is akoestisch isolerend, dampopen, waterdicht en brandwerend multi-toepasbaar product. Het heeft bovendien sterke thermische eigenschappen in alle toepassingen in de bouw en renovatie. Deze kurk in vloeibare vorm wordt vaak gebruikt als een anti-corrosie coating, decoratieve coating en is toepasbaar voor isolatie van gevels en daken, maar ook als binnenafwerking. Vanwege zijn eigenschappen wordt spuitkurk voorgesteld als een uniek product voor verschillende toepassingen.

Spuitkurk van Liquid-Kurk wordt toegepast op baksteen, hout en metaal. De kurk heeft een goede hechting op glas, keramische tegels, gipscement, beton, spaanplaat, OSB, polystyreen, enz. 

Wat is spuitkurk?

Dankzij het rijke aanbod van de toepassingsmogelijkheden en eigenschappen van spuitkurk worden gevels, wanden en plafonds gemakkelijk opgeknapt en worden ze zowel thermisch als akoestisch geïsoleerd. Hierbij komt nog dat het prijsverschil met vele systemen groot is en in uw voordeel speelt. Spuitkurk is 100% natuurlijk en bevat geen chemicaliën of andere schadelijke producten. 

De spuitkurk toepassen, kan in een grove of fijne korrel.

Extra demodag kurk spuiten van Suberlev Aislamientos & Liquid Kurk! from Liquid-Kurk on Vimeo.