Bouwen / Materialen

In muren en plafond boren zonder stof

Wie kent niet het probleem van stofontwikkeling bij boren? Of het stof valt uit het gat tijdens het boren en vervuilt de muur en de vloer, of je hebt hulp nodig van iemand die de stofzuiger vasthoudt. De Kärcher boorstofvanger  - verkrijgbaar als stofzuigeraccessoire -  lost dit probleem voortaan op.

De boorstofvanger wordt eenvoudig op de handgreep bevestigd en hecht zich vast aan de muur of zelfs het plafond wanneer de stofzuiger wordt aangezet. Een technologie met twee compartimenten verzekert een goede hechting en zorgt voor het volledig opzuigen van het stof. 

Het eerste compartiment met rondom een ring in schuimrubber, creëert een vacuüm van zodra de stofzuiger wordt aangezet. Dit zorgt voor een goede hechting op alle courante interieuroppervlakken, zonder deze te beschadigen. Het tweede compartiment dat zich ter hoogte van de uitsparing voor de boor bevindt, zuigt alle stof op zonder sporen te laten. Opdat de boorstofvanger tijdens het werk niet beschadigd zou worden, heeft de uitsparing voor de boor een rand in roestvrijstaal.

Het is niet nodig de stofzuiger uit te schakelen om de boorstofvanger te verplaatsen. Het volstaat om onderaan op de gele schakelaar te drukken. Dit reduceert het vacuüm waardoor het accessoire kan worden weggenomen. De boorstofvanger is compatibel met toestellen die een zuigbuis hebben met een diameter van 35 mm en met de multifunctionele stofzuigers WD 2 en WD 6. Hij is geschikt voor boren met een diameter tot 15 mm.