Agenda / Beurzen

Win een duoticket voor Woonestetika

Waarom ‘thuis’ je favoriete plek is? De vraag stellen, is het antwoord vertellen. En da’s simpel… Omdat je woning helemaal aangekleed en  ingericht is naar jouw smaak. Sfeer en comfort gaan er hand in hand, over alle seizoenen of persoonlijke mood swings heen. Van stijlvol meubilair tot de nieuwste vloer-, wand- of plafondafwerking, van wellness tot domotica. De laatste woontrends en leukste interieurideeën vind je op Woonestetika - 28 oktober tot 5 november in de Limburghal van Genk.

Win een duoticket

Heb je plannen voor je interieur? Dan moet je zeker op Woonestetika een kijkje gaan nemen.  Geef ons kort jouw plannen mee via een mailtje naar onze redactie en maak zo kans op een duoticket. Reageer voor maandag 23 oktober.

Nacht van Woonestetika

Kijken en ontdekken, shoppen en rondneuzen op het gezelligste woonevenement van Limburg… Met bubbels en bites en stemmige live muziek krijgt de beurs een extra dimensie. Op vrijdag 3 november bij de Nacht van Woonestetika  kun je dit interieursalon beleven met alle zintuigen. Stijlvol genieten tot in de late uurtjes!

Meubelen, accessoires, kleuren, materialen… Alles perfect op mekaar afstemmen en een harmonieus geheel creëren, is een kunst. Heb je zelf de nodige artistieke feeling of schakel je liever een professional in zodat je interieur echt past en aanvoelt als een goed zittend jasje? Op Woonestetika kun je terecht bij experts op dat vlak. Helemaal gratis bovendien. In een 20 minuten durend gesprek krijg je tips, tricks en waardevolle adviezen voor een onweerstaanbare look & feel.

Enkele blikvangers

Arianna pakt uit met personaliseerbare raamdecoratie. Gordijnen bedrukt met unieke ontwerpen: een foto van de kinderen of het huisdier, een citaat, een logo, menukaart, …

Golf Viktor is helemaal in de ban van outdoor living. Dat bewijst de Esperanto buitenkeuken.

Sleep Design presenteert de Aqua Clean stoffen. Door je boxspring te bekleden met Aqua Clean stoffen kan je genieten van de warmte en gezelligheid van een stoffen bed, maar tegelijkertijd is het heel onderhoudsvriendelijk.

Pelletkachels van het Italiaanse topmerk Thermorossi verenigen design en techniek. Het revolutionair ontwerp wordt in primeur voorgesteld op de beurs! En is daarmee dus nieuws om te delen... als een brandend vuurtje. Vraag maar aan GoodBizzi.

Shutters zijn stijlvol, sfeervol en voegen echt iets toe aan het interieur. In een handomdraai regel je zelf de gewenste mate van lichtinval. Door de isolerende én zonwerende eigenschappen zijn ze de ideale raamdecoratie. En dat het niet altijd een vierkante of rechthoekige constructie hoeft te zijn bewijzen ze bij Van Eyck shutters. Ook bijzondere vormen komen helemaal tot hun recht.

Praktische informatie

Wat: Woonestetika ’17 

Wanneer: zaterdag 28 oktober tot en met zondag 5 november 2017

Waar: Limburghal – Jaarbeurslaan 6 – 3600 Genk

Openingstijden:
Alle dagen open van  13 tot 18.30 uur
Op vrijdag 3 november van 13 tot 23 uur (vanaf 18.30 uur Nacht van Woonestetika)

Toegang:
Volwassenen: 5 euro
Kinderen: gratis (indien vergezeld van ouders)