slider
Agenda / Beurzen

Win een duoticket voor publieksdag Living Tomorrow

Tweemaal per jaar zet Living Tomorrow  - het vroegere 'Huis van de Toekomst' haar deuren open voor het grote publiek. De volgende kans om een bezoek te brengen en de toekomst te "beleven" is zondag 22 april. Deze editie staat in het teken van mobiliteit.

WIN een duoticket

Begint het bij jou te kriebelen? Haast je want er vallen tickets te winnen! Geef ons via mail de perfecte reden waarom jij dit evenement niet wil missen.

Tegen 2050 zal naar schatting 66% van de wereldbevolking in stedelijk gebied wonen. Hoe houden we de stad leefbaar? Simpel: door ze slimmer en duurzamer te maken. Mobiliteit zal daarin een grote rol spelen. Openbaar vervoer met aangepaste wachtaccommodatie, elektrische en zelfrijdende auto’s, een slim wegdek en innovatieve straatverlichting. En hoe zullen we morgen wonen, werken en leven? Welke duurzame technologieën zullen ons energieverbruik verder optimaliseren? En hoe zullen slimme apparaten in de woonomgeving worden geïntegreerd om ons leven nog aangenamer maken? Hoe evolueert de gezondheidszorg en dragen we binnenkort allemaal "smart clothing"? Stof genoeg tot nadenken!

Wil je ook worden ondergedompeld in een bad vol innovatie? Kom dan zeker naar onze Publieksdag op zondag 22 april a.s. Thema van deze editie is mobiliteit.

Op het programma:

  • testritten met elektrische wagentjes
  • drones
  • VR belevenissen

Publieksdag Living Tomorrow - praktisch

  •     Doorlopend rondleidingen tussen 10 en 16 uur
  •     Living Tomorrow, Indringingsweg 1, Vilvoorde
  •     Prijs 19 euro, kinderen tussen 7 en 18 jaar 11 euro, kinderen jonger dan 7 jaar gratis
  •     Inschrijven kan je hier

Of je kan dus ook deelnemen om één van de 15 duotickets in de wacht te slepen. Het enige wat je moet doen, is een mailtje sturen of een reactie te geven op onze Facebookpagina met de reden waarom je dit niet wil missen.

We verloten de vrijkaarten op vrijdag 20 april. Ben je bij de winnaars? Dan komen de digitale vrijkaarten in je mailbox toe.