img 4665 slider
Agenda / Beurzen

Win een duoticket voor de publieksdag van Living Tomorrow

Tweemaal per jaar zet Living Tomorrow  - het vroegere 'Huis van de Toekomst' haar deuren open voor het grote publiek. De volgende kans om een bezoek te brengen en de toekomst te "beleven" is zondag 15 oktober. Deze editie staat in het teken van augmented reality, virtual reality en mixed reality.

WIN een duoticket

Begint het bij jou te kriebelen? Haast je want er vallen tickets te winnen! Geef ons via mail de perfecte reden waarom jij dit evenement niet wil missen.

Kom op 15 oktober naar de publieksdag en zie, voel én beleef wat he allemaal precies is. Wees wel voorbereid op een serieuze wauw-ervaring! Beleef hoe het is om robot Pepper die de luchthaven van Brussels Airport staat dingen te laten doen. Je mag hem zélf programmeren en zien hoe Pepper luistert naar jouw commando's. Tijdens de rondleiding verneem je ook het verhaal van de nabije toekomst. Er wordt ook tijd gemaakt voor een klein smaakexperiment.

Publieksdag Living Tomorrow - praktisch

  • Doorlopend rondleidingen tussen 10 en 16 uur
  • Living Tomorrow, Indringingsweg 1, Vilvoorde
  • Prijs 19 euro, kinderen tussen 7 en 18 jaar 11 euro, kinderen jonger dan 7 jaar gratis
  • Inschrijven kan je hier 

Of je kan dus ook deelnemen om één van de 25 duotickets in de wacht te slepen. Het enige wat je moet doen, is een mailtje sturen met de reden waarom je dit niet wil missen.

We verloten de vrijkaarten op vrijdag 13 oktober. Ben je bij de winnaars? Dan komen de digitale vrijkaarten in je mailbox toe.