slider
Agenda / Beurzen

Enkele nieuwigheden op BIS

400 exposanten op BIS, dat betekent vele nieuwigheden en innovaties. Je kan er als eerste mee kennismaken op hun stand. Want de bouw is een sector die niet stilstaat en continu in ontwikkeling is. 

Vernieuwde gevelsteencollectie 

De gevelsteencollectie Imperium van Wienerberger is toegesneden op maat van fijnproevers. Het kaleilaagje waarmee de steen is afgewerkt, geeft gevels immers een krachtige, robuuste uitstraling. Goed nieuws dus dat de collectie nu nog aan flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden wint. Want naast het lange, smalle Romeinse formaat is de pas vernieuwde collectie voortaan ook verkrijgbaar in het Iluzo formaat.

Gevelstenen in Iluzo formaat hebben een uitholling in hun legvlak. Daardoor kan de metselaar ze verwerken met een gewone mortellaag van 12 mm, maar hebben zij toch het uitzicht van een verlijmde gevelsteen. Een eenvoudige verwerking zonder speciaal gereedschap en een stevige allure vallen daarmee perfect samen.

Nieuwe warmtebeeldcamera 

De energiediagnosedeskundigen van Total Energy Solutions beschikken met hun nieuwe warmtebeeldcamera voortaan over een bijkomend instrument om gebouwen te analyseren. Daarmee is Total Energy Solutions de ideale partner die niet alleen een oplossing kan bieden voor energieverlies, maar particulieren ook een diagnose bezorgt om hun energieprestaties te verbeteren. 

Milieuvriendelijke CV-kachel  

DDG stelt met trots de ‘Eco Planus Hydro’ voor. Deze nieuwe milieuvriendelijke CV-kachel is het resultaat van jarenlang onderzoek naar technieken om de verbranding en warmterecuperatie te verbeteren en is beperkt in uitstoot van CO en fijn stof. 

Test de GROHE Red

GROHE Red®, de nieuwe hotspot voor de keuken, biedt kokendheet water in een handomdraai. Ideaal om warme dranken, soep en andere voedingsmiddelen direct te serveren.

 

Innovatief.be spot de nieuwigheden en innovaties op BIS.
Op de hoogte blijven van de nieuwigheden uit de bouwsector? Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg onze Facebookpagina