Tuin / Verlichting

Slimme lamp geeft uw tuin sfeer

Ilumi, marktleider in slimme lichtproducten, bracht net zijn nieuwe lamp aan het licht: de BR30 Outdoor Smart LED floodlight. Via een handige app bepaalt u zelf de intensiteit, kleur én brandmomenten van de lamp, waardoor u hem 100% kunt personaliseren.

Eco deco

De Outdoor Smart Bulb kan oplichten in wel een miljoen verschillende kleurnuances. Romantisch rood tijdens een avond met uw geliefde, relaxerend blauw bij uw jacuzzi of subtiel groen als lichtaccent bij uw planten? Kan allemaal. De lamp produceert meer dan 1000 lumen terwijl hij maar 15 W verbruikt, en heeft een levensduur tot wel 8 jaar. Naast slim, sfeervol en decoratief is de lamp dus ook nog eens extra ecologisch!

Creëer uw eigen sfeer

Dankzij de handige app van Ilumi bedient u al uw Outdoor Smart Bulbs in een vingerknip. Bovendien zijn er heel wat interessante functies mogelijk, zoals de vakantiemodus die licht laat branden op ingestelde momenten om dieven af te schrikken wanneer u op vakantie bent. Of wat dacht u van Music Sync, een functie die uw favoriete playlist met de lamp koppelt? Zo flikkeren de lampen mee op de beats van uw muziek, een ideale eyecatcher tijdens uw volgende tuinfeest.