Interieur / Tips en advies

Time uw stroom en laat hem draaien

Stop met te veel geld uit te geven aan stroom. Wees verstandig en maak gebruik van de Belkin TimeOutlet. Deze draaiende stekkerdoos laat u op een simpele manier geld besparen. 

De Belkin TimeOutlet is een ronde stekkerdoos bestaande uit vier delen. Elke deel gaat automatisch aan op een bepaald deel van de dag. Is de tijd om, dan valt automatisch de stroom van het compartiment uit. Een ander compartiment gaat dan weer aan. Op die manier verbruikt u nooit nodeloos dure stroom.  

Stroom op rantsoen

Hoang Nguyen, Anh Nguyen en Sam Staar bedachten de Belkin TimeOutlet. Het idee achter het apparaat is dat sommige elektrische toestellen slechts op een bepaalde tijd van de dag stroom nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een koffiezetapparaat. Die heeft u ’s morgens nodig, maar hoeft ’s middags - als u op het werk zit – niet aan te staan. Bij een vaatwasser is het juist andersom.

Het grote voordeel van de Belkin TimeOutlet is dat de stroom van een apparaat volledig wordt uitgeschakeld. Aangesloten elektrische apparaten gaan dus niet in een standby modus, die op zich ook geld kost.

©Belkin