Interieur / Tips en advies

Bedenk het zelf, doe het zelfJe krijgt 1001 mogelijkheden om meubels te bedenken dankzij het nieuwe, flexibele meubelsysteem now! to go by hülsta. Fris, multifunctioneel en gefocust op de essentie. Een ideaal systeem voor stedelijke nomaden die veel van de wereld zien, zichzelf altijd opnieuw uitvinden en vaak verhuizen.

Met niet meer dan vier basiselementen creëert now! to go speelruimte voor veel ideeën die je heel ongedwongen in de hal, keuken, badkamer, woon- en slaapkamer kunt toepassen. Net daar waar opbergruimte nodig is. De rechthoekige of vierkante boxen uit de collectie hebben een tijdloos design en flexibele functies, wat zorgt voor onbegrensde combinatiemogelijkheden. Je kunt ze horizontaal of verticaal plaatsen, met open of gesloten fronten, met klep of draaideur die naar boven, beneden, rechts of links opent. Kies voor een puurwitte hoogglanslaklook of voor leigrijs met natuurlijk eikenhout.

Bedenk het zelf, doe het zelf

De hoge kwaliteit van design en verwerking maken van now! to go een levenslange begeleider voor mensen die van afwisseling houden en tegelijk waarde hechten aan hoogwaardige en duurzaam geproduceerde meubels. Omdat de boxen stevig en gemakkelijk hanteerbaar zijn, vormt vaak verhuizen geen enkel probleem. De losse elementen zijn verkrijgbaar in matwit met hoogglanzende witte fronten of met leigrijze romp en fronten van natuurlijk eikenhout.

Kast, sideboard, secretaire, nachtkastje, woonwand, kunstzinnige installatie – met now! to go creëer je alles zelf. Makkelijker kan niet: je plant vooraf hoe het geheel er moet uitzien of je beslist pas tijdens het plaatsen.

How to? Makkelijker kan niet!

Now! to go heeft een handig plan-ontwerp-plaats-stappenplan: knip de papierelementen op de achterkant uit en test hoe now! to go het beste in jouw inrichting past. Plezier verzekerd! Dankzij het supergemakkelijke boorsjabloon verspil je geen uren aan afmeetwerk tijdens de montage. Mis je een element? Dan bestel je er makkelijk nog een, of twee.