Interieur / Tips en advies

Deze kleerkast wast ook je kleren

Het wekelijks wassen van je kleding is een tijdrovende rompslomp. Stel nu eens dat je je kleding ’s avonds gewoon in de kleerkast hangt en dat ze er ’s morgens proper op je hangt te wachten. Een droom? Nee hoor, de LG Styler kan het echt.

De LG Styler is een hoge en smalle kast – of wasmachine als je wilt – die je dankzij het strakke design eender waar kunt neerpoten. Zelfs inbouwen of naast een bestaande kast plaatsen is geen probleem. Kortom, het design laat zich even gemakkelijk in een wasplaats als in een designloft integreren.

De wasmachine is ontworpen om lastig te reinigen kleren weer helemaal proper te maken. Denk dan aan colberts, broeken en jassen. De LG Styler past tijdens het wasproces zachte, maar effectieve technieken toe om vlekken, geuren en kreuken in het stof te elimineren. Het apparaat werkt met stoomsterilisatie om ziektekiemen en bacteriën te doden en het materiaal netjes glad te strijken.

En natuurlijk kun je de kast synchroniseren met je smartphone app. Handig als je al in bed ligt en tot de vaststelling komt dat je de wasmachine vergeten bent aan te zetten. ©LG