us kitchen architect
Interieur / Keukens

Zet koffie met je iPhone

TopBrewer ontketent een revolutie in de koffiewereld. Met het concept stel je via je apple-apparaat een koffie naar eigen smaak samen: Espresso, latte macchiato of zelfs warme chocolademelk.

Het idee van Scanomat zet het gangbare concept van koffie zetten en opdienen volledig op z’n kop. Gedaan met pompeuze koffie- of nespressomachines op het aanrecht of ingebouwd in de keukenkast. De TopBrewer is niet meer dan een roestvast stalen designkraan op het aanrecht. Onder het werkblad zit een vernuftige koffiemachine verborgen.

Het geheim van de perfect koffie verkeerd of latte macchiato schuilt in de opschuimer in het uiteinde van de designkraan. Hier verhit en schuimt het apparaat melk op aanvraag tot de juiste textuur.

Bel voor koffie

Het meest opmerkelijke aan de TopBrewer is zijn bediening. Geen draaiknoppen of toetsen, maar je smartphone. Met behulp van een app stel je je eigen koffie of drank samen. Heb je een samenstelling die je echt bevalt, dan programmeer je die in het geheugen. Zo heb je altijd dé perfect mix.