slider
Interieur / Keukens

Dampkap communiceert met fornuis

Stoom en geurtjes altijd optimaal afzuigen en tegelijkertijd energie besparen: een Miele-dampkap kan dat volledig automatisch als hij is voorzien van de functie Con@ctivity. Want dankzij Miele Con@ctivity kan uw dampkap communiceren met de kookplaat. Con@ctivity verzamelt informatie over wat er op de kookplaat gebeurt en geeft dat door aan de besturing van de ventilator van de dampkap.

De Miele-dampkap kiest dan automatisch de juiste vermogensstand en zorgt zo op elk moment voor een optimaal klimaat in huis. Zo kunt u zich volledig op het koken concentreren. U hoeft niet eens te denken aan het uitschakelen. Na een automatische luchtafzuiging achteraf schakelt de dampkap zichzelf uit, wat onnodig energieverbruik voorkomt. Natuurlijk kunt u de dampkap ook nog handmatig uitschakelen.

Verschillende Miele-dampkappen zijn al voorzien van de nieuwe functie Con@ctivity 2.0. Het belangrijkste verschil is het gebruik van draadloze technologie, wat een stabiele communicatie tussen kookplaat en dampkap garandeert. De communicatiemodule is al in de fabriek in de dampkap geïnstalleerd, en de benodigde module voor de Miele-kookplaat wordt eveneens meegeleverd.