Interieur / Keukens

WIN deze nieuwe hotspot voor de keuken

GROHE Red® kokend biedt heet water om warme dranken, soep en andere voedingsmiddelen direct te serveren. De kokendwaterkraan levert direct water opgewarmd tot 100 °C om thee te zetten, sneller te koken of om potten en pannen af te spoelen. Het fijne is dat je er een exemplaar van kan winnen! Kans maken doe je via het deelnameformulier onderaan deze pagina.

Veiligheid is primair bij het gebruik van deze keukenkraan, voor volwassenen én kinderen. De kraan:

  • Is eenvoudig in gebruik met behulp van de twee duidelijke pictogrammen 
  • Is voorzien van een een slimme kinderbeveiliging, met veilig aan te raken uitloop
  • Voldoet aan de Europese normen voor energie-efficiëntieklasse A
  • Is beschikbaar in tal van uitvoeringen

De middelgrote boiler met zijn capaciteit van vier liter is perfect voor kleine gezinnen en past zelfs in de smalste keukenkastjes.

De boilers zijn dankzij hun waterreservoir uit hoogwaardig titanium uitstekend bestand tegen corrosie. Bij elke GROHE Red®-starterkit zit een filter die het systeem tegen kalkaanslag en onzuiverheden beschermt en tegelijkertijd de smaak van het water verbetert.Maak kans op deze GROHE Red keukenkraan

Zie je deze veilige kokend waterkraan voor de keuken ook zitten? GROHE schenkt een exemplaar! Maak kans door deel te nemen aan onze wedstrijd*.

Deelnameformulier

* verplicht veld


Tip: je vindt het antwoord van de vraag hier.

Opt-in *
 

Deelnemen kan tot en met maandag 29 januari. Veel succes!

*Deelnemers gaan akkoord met de levering en plaatsing door GROHE, en met gebruik van een foto en testimonial op de sociale media van GROHE.