Interieur / Keukens

Vacuüm koken

Sterrenkoks schitteren al een tijdje met hun slow cooking. Miele maakt die techniek nu ook bereikbaar voor de thuiskeuken met de vacuum-sealing drawer. Met deze vacuüm verpakker kunt u voortaan extra langzaam op lage temperatuur koken. Bij deze professionele (en tegelijkertijd ontspannen) manier van koken blijven bereidingen heerlijk mals en behouden ze zo goed als alle aroma’s en voedingsstoffen. 

Vacuüm verwennerij

Slow cooking was lang het professionele voorrecht van topchefs, maar dankzij de vacuum-sealing drawer kan het voortaan ook in uw keuken. Voedsel en bereidingen worden in zakken verpakt. Vervolgens wordt de lucht er uit gezogen. Zo blijft alles beter bewaard en is er minder risico op bacteriën en uitdrogen. Vervolgens maakt u met een stoomoven van Miele alles sous-vide klaar: een bereidingsmethode waarbij vacuüm verpakte voeding bij lage temperatuur over een lange periode wordt klaargestoomd. Ideaal voor een ontspannen sfeer in de keuken met een overheerlijk én supergezond resultaat, want smaken en voedingsstoffen komen 100% tot hun recht. 

De vacuum-sealing drawer laat zich in iedere keukenstijl integreren, aangezien hij beschikbaar is in cleansteel, obsidiaan zwart en briljant wit. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt 1 999 euro.

©Miele