whirlpool kg supremeclean dishwasher slider
Interieur / Keukens

Supersnelle vaatwasser

Eeuwig discussiëren over wat nu precies de beste manier is om de hele vaat in de vaatwasser te krijgen? De vaat is proper maar nooit helemaal droog? Het duurt te lang om de ecologische stand te vinden (laat staan te activeren)? Om komaf te maken met dat soort ongemakken, ontwikkelde Whirlpool de Supreme Clean. Die gloednieuwe vaatwasser is extra ruim en energiezuinig, én heeft maar 1 uur nodig om je volledige vaat kraaknet en kastdroog te maken.

Vooraf spoelen is met de PowerClean Pro-technologie niet meer nodig. Het krachtige programma reinigt je vaat bijzonder grondig. Maar ook achteraf bespaar je tijd: de PowerDry-functie maakt alles meteen kastdroog (zelfs de plastic opbergdozen kun je meteen wegzetten). In één uur tijd blinkt je mise-en-place weer als nieuw.

Extra schoon en waterbesparend

De Supreme Clean is namelijk uitgerust met het PowerClean Pro-systeem. Hogedruksproeiers doen zelfs het hardnekkigste vuil verdwijnen, zónder extra water te gebruiken. De  6TH SENSE-technologie detecteert dan weer het niveau van vervuiling en optimaliseert tegelijk het gebruik van de vaatwasser. Op die manier is een laag waterverbruik en een hoge energie-efficiëntie gegarandeerd. Bovendien heeft de vaatwasser een zelfreinigende filter. Zelf een vieze filter schoonmaken hoeft dus niet meer. Een extra voordeel is er aan ht einde van de vaat. Dankzij de Powerdry treedt geen condensatie meer op. Zo behoren warme dampen bij het openen van de vaatwasserdeur tot het verleden. 

Meer plaats

Kook je graag voor veel mensen? Of maak je vaak álle potten en pannen vuil als je aan het kokkerellen gaat? Dan hebben we goed nieuws: door de positie van de sproeikoppen biedt de Supreme Clean meer ruimte. Je hebt plaats voor maar liefst tien extra borden, en ook grote voorwerpen zoals bakplaten kun je er voortaan in kwijt. Met dezelfde hoeveelheid elektriciteit en water krijg je dus heel wat meer schoon in een mum van tijd. 

Enkele weetjes over de vaatwasser

  • Dankzij PowerDry schoon en droog in 1 uur
  • Tot 30 % meer ruimte
  • Tot 167 stukken in één vaat
  • A+++
  • De 6TH SENSE bespaart tot 50 % water en tijd