Interieur / Keukens

Rondjes draaien met de Circle Kitchen

De Circle Kitchen van het Duitse bedrijf Clever Kitchen is de keuken van de toekomst. Deze hightech keuken neemt slechts 1,8 vierkante meter oppervlakte in beslag en bespaart dus heel wat plaats. Het lijkt wel een kamertje op zich dat in de ruimte geïnstalleerd wordt. De keuken draait tot 180 graden waardoor de verschillende keukenapparaten tevoorschijn komen.

De Circle Kitchen is in alles voorzien: een vaatwasser, oven, koelkast, opbergruimte, … noem maar op. De mini-keuken behoudt de functies van een traditionele keuken, maar op een heel compacte manier. Zo bespaart u heel wat plaats. Doordat de keuken tot 180 graden draait, verschijnt enkel de keukenapparatuur die u op dat moment nodig heeft, de rest verdwijnt in de wand.

Voor elke stijl wat wils

Het design mag dan wel heel futuristisch ogen, toch past de Circle Kitchen in élke keuken. Modern of landelijk, het kan allemaal. De Circle Kitchen kan in verschillende kleuren en materialen vervaardigd worden. Liever wat kleur in de keuken of toch graag het traditionele hout? Het ligt allemaal in uw handen.