novy cloud detail wide
Interieur / Keukens

Ontdek deze flexibele dampkap

We kennen allemaal wel de cloud die heel flexibel onze foto’s en muziek online bewaart. Novy geeft het begrip Cloud een nieuwe dimensie. Het is een heel dunne dampkap die alle ruimte laat voor een originele keukeninrichting en die u zelfs mee kunt verhuizen.

Cloud is amper 7,9cm hoog en heeft een strak design met een fijne, vloeiende belijning. Daardoor mag de dampkap gezien worden, terwijl ze tegelijkertijd heel discreet kan zijn.

De nieuwkomer bij Novy heeft geen afvoer naar buiten, maar werkt volgens het recirculatieprincipe. De vernuftig ontworpen aerodynamische binnenzijde leidt alle dampen en geuren feilloos naar de vet- en geurfilters. De dampkap filtert daar de geurtjes en vetdeeltjes uit de dampen en brengt ze daarna schoon terug in de ruimte. Cloud heeft bovendien een bijzonder stille werking, dankzij het silent body waarin twee motoren vervat zitten.

 

Sfeerhemel

De dampkap verwijdert niet alleen vervelende kookgeuren, maar brengt ook sfeer in de keuken. De rondom ingebouwde ledstrip past zich aan de stemming van het moment aan. U heeft daarbij de keuze tussen een hard koud licht voor het koken of een zacht warm licht als er wat sfeer mag zijn.

U kunt Cloud overal installeren waar elektriciteit voor handen is. Voor een optimale werking dient u 0,5m van muren te respecteren. De dampkap is beschikbaar vanaf 2.599 euro.