hansgrohe kg kitchensink sliderjpg
Interieur / Keukens

Keukenkraan en spoelbak als één geheel

Hansgrohe introduceert een reeks spoelbakken van roestvrij staal. In combinatie met de keukenkranen van het merk haal je zo een totaaloplossing voor je keuken in huis. Bijzonder is dat je de spoelbakken kunt uitrusten met de Select-technologie van hansgrohe. Hierdoor kun je de keukenkraan niet alleen traditioneel met de hendel bedienen, maar ook via een extra knop vooraan op je gootsteen. Dat zorgt voor meer ruimte en bewegingsvrijheid.


Nieuwe manier van bedienen

Origineel en inventief is dat hansgrohe ook een gloednieuwe manier introduceert om de keukenkraan te bedienen. Om in de flow van het koken te blijven, moet je elke beweging zo eenvoudig mogelijk houden. hansgrohe helpt je hierbij met de Select-knop. Dat is een extra knop waarmee je snel de waterstroom kunt aan- of uitzetten. Het merk heeft met Metris Select en Talis Select alvast twee keukenkranen voorzien van die technologie. Nu kun je echter ook je spoelbak met die oplossing uitrusten, en dat op twee manieren.

1. Bedieningsgreep

Bij de eerste oplossing heeft de keukenkraan geen bedieningsgreep meer. Die zit namelijk rechts vooraan op de spoelbak gemonteerd. Met de hendel bepaal je precies de temperatuur en sterkte van de waterstraal. De waterstroom aan- of uitzetten doe je met een druk op de Select-knop, vooraan op de kraan.

2. Select in de spoelbak zelf

Een tweede model integreert de Select-technologie van hansgrohe in de spoelbak zelf. Dankzij die technologie laat je met een druk op de extra Select-knop het water stromen. Je spoelbak heeft dus niet alleen een traditionele kraan, maar ook een grote Select-knop rechts vooraan om snel de waterstroom van de multi-jet keukenmengkraan aan of uit te zetten. Met die knop open of sluit je ook het afvoerventiel. Zo blijf je eenvoudig in de flow van het koken.