02050588p slider
Interieur / Keukens

Intergalactische spoeltafel

Een spoeltafel is één van de meest gebruikte werktools in de keuken. Vandaag ogen de spoeltafels niet alleen minimalistisch, ze moeten vodoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het roestvrij staal Blanco Durinox is uniek en uitermate sterk dankzij een nieuw afwerkingsprocédé met oorsprong in de ruimtevaartindustrie.

Het materiaal wordt eerst geparelstraald aan de hand van ongeveer een miljard roestvrij stalen kogels aan een snelheid van om en bij de 300 km/u en wordt dan pas in vorm gebracht. Dit resulteert in unieke werkbladen die een nieuwe standaard zetten qua look en feel. Het roestvrij stalen oppervlak Durinox van Blanco SteelArt is fluweelzacht maar wel dubbel zo hard en extreem duurzaam.

Ruime variatie

Ronde hoeken en vloeiende lijnen of liever strakke rechthoekige vormen? Voor opbouw, onderbouw, vlakbouw of zelfs samengesmolten met het roestvrij stalen werkblad? De spoelbakken en spoeltafels in de SteelArt lijn zijn uitermate gevarieerd. 

De spoeltafels en werkbladen uit Durinox zijn dan ook beter bestand tegen krassen dan conventioneel rvs en dus ideaal voor keukenactiviteiten.