miele tempocontrol keuken aanbranden inducti wide
Interieur / Keukens

Houd uw gerechten onder controle

Miele pakt uit met een wel heel handige innovatie voor de keuken. De nieuwe lichting inductiekookplaten van het Duitse merk zijn uitgerust met een zone met een TempControl-functie. Dit handige snufje zorgt ervoor dat uw braadgerechten niet meer aanbakken, echt nooit meer!

Bij gewone inductiekookplaten blijft de temperatuur razendsnel stijgen. Als u even niet oplet, braadt uw voedsel aan en kunt u opnieuw beginnen. Met TempControl hoort dat voorgoed tot het verleden. De functie is gebaseerd op sensoren die de temperatuur continu monitoren. Het enige wat u hoeft te doen, is de juiste level kiezen bij het starten van de bereiding. De toetsbediening telt drie levels, afgestemd op de verschillende voedingsmiddelen die u kunt braden.

Level I garandeert een constante 160°C, ideaal voor eitjes, vis of diepgevroren producten. Met level II houdt u de temperatuur op 200°C. Zo is uw steak perfect aangeschroeid. Liefhebbers van wokken of pannenkoeken kiezen voor level III.

App als spiekbriefje

Even vergeten welk level u moest kiezen voor een bepaald gerecht? Geen probleem. Miele biedt een handige app die per voedingsproduct aangeeft op welk level u het hoort te bakken. Nog even, en ik kan ook koken.

De inductieplaat met TempControl is beschikbaar vanaf 1.999 euro.