kg bulthaup b1 workbench slider
Interieur / Keukens

Eindeloos flexibel solitairen

Met de ‘solitairen’ kwam bulthaup al tegemoet aan de groeiende nood om de keuken individueel vorm te geven. Je kunt ze naar eigen smaak en behoeften vrij over de ruimte verdelen, los of in combinatie met andere bulthaup-productlijnen. Dankzij de persoonlijke, aanpasbare ‘solitairen’ biedt bulthaup een concept aan dat de grens tussen keuken en woongedeelte volledig doet vervagen.

De ‘bulthaup solitairen’ vormen geen klassiek keukensysteem, maar een heus woonruimteprogramma. De afzonderlijke elementen van het nieuwe systeem laten je onvergetelijke momenten beleven aan tafel in een leefwereld die net zo individueel is als wijzelf.

De flexibiliteit van de ‘solitairen’ is eindeloos. Een ‘solitaire’ kun je laten uitrusten met verschillende tops, uittrekbare trays, schappen en onderzetters, afhankelijk van de gewenste functie. Je bepaalt helemaal zelf hoe je de open, op de vloer staande elementen en plafondelementen combineert, configureert en gebruikt. Op de Biënnale Interieur 2016 toont bulthaup de tafel, het butcher’s block en de hoge shelf.