Interieur / Keukens

Een supersnelle vaatwasser

De vaatwasmachines van V-Zug zijn gemaakt voor het moderne leven: de nieuwe Adora SL-modellen verbruiken een minimum aan energie en water. Ook hun functionaliteit werd verder op punt gesteld, met onder meer een ultrasnel Party-programma, een bijzonder zuinige OptiStart-functie en het beproefde SteamFinish.

Het nieuwe Party-programma van de Adora SL wast sneller dan ooit tevoren. Slechts 11 minuten heeft het programma bij volledige belading nodig om licht vuile vaat te reinigen. Dat is zelfs sneller dan het bestaande sprint-programma, een wereldprimeur van V-ZUG. Wanneer het na het feestje weer rustiger wordt, is het de beurt aan het nieuwe Silent-programma van de Adora SL. Met slechts 37 decibel, een zacht gefluister, is dit programma het stilste van V-ZUG dat normaal vuile vaat onberispelijk schoon maakt. Perfect voor iedereen die aan het goedkopere nachttarief zijn vaat wil doen en ‘s avonds van de rust wil genieten.

Ook qua energie- en waterverbruik doet de V-zug zijn duit in het zakje. De Adora SL beschikt over de nieuwe OptiStart-functie, een intelligente functie met uitgestelde start, die het energieverbruik ca. 10% doet dalen. Deze functie maakt gebruik van de wachttijd tot het programma start om de vaat nat te maken en te laten weken. Wanneer het eigenlijke vaatwasproces begint, is het vuil al week geworden en kan het toestel op een lagere temperatuur spoelen. 

De vaatwasser is vanaf juni 2017 te verkrijgen op de Belgische markt.