01 wide
Interieur / Keukens

De koelkast als epicentrum in de keuken

Samsung verheft de koelkast uit haar rol van vershoudapparaat. In de nieuwe visie van de elektronicagigant wordt de koelkast het digitale en sociale middelpunt van de keuken. De Family Hub-koelkast zit boordevol technologie die het gezin helpt met het bijhouden van de voorraad, huishoudelijke klusjes en updates van de andere gezinsleden. Al die communicatie verloopt via een 21,5 inch groot beeldscherm in de deur.

 

Het beeldscherm speelt een centrale rol in de nieuwe taken van de koelkast. Het scherm toont camerabeelden van de binnenzijde van het apparaat. Voordeel? U heft de koelkast niet te openen om de voorraad te controleren. Dat levert niet alleen een energiebesparing op, maar zorgt er ook voor dat de inhoud langer vers blijft. De camerabeelden zijn overigens ook toegankelijk via de smartphone. Zo kunt u in de supermarkt nog even controleren of de melk nu wel of niet op was. Geen tijd om boodschappen te doen, laat de Family Hub ze voor u bestellen.

 

Digitaal prikbord

Het scherm kan overigens meer dan camerabeelden tonen. Het fungeert als digitaal prikbord, fotolijst, gedeelde agenda, entertainment center en is even eenvoudig te gebruiken als uw smartphone. Wilt u nog meer? Geen probleem: via het scherm kunt u muziek streamen en een gezellige loungesfeer creëren. De muziek beluistert u via de ingebouwde luidsprekers of via externe Bluetooth-luidsprekers. En voor we het vergeten: ook tv-kijken kan op het scherm door het via Screen Mirroring te koppelen aan uw Samsung Smart TV.

 

Ook koelen

En ook voor zijn aloude functie doet de Family Hub de wenkbrauwen fronsen. Zo is er de Cool Select Zone+ waarmee u de koelschappen omtovert tot vriesvakken. Met het Triple and Metal Cooling-systeem houdt u etenswaren nog langer vers. Ook de energiebesparende en flexibele opties maken van de koelkast een aanwinst voor in elke keuken.