Interieur / Keukens

5 keukeninnovaties op een rij

Stressvrij koken

Bauknecht lanceert Active Cook. Die nieuwe kookplaat maakt gerechten bereiden leuk en stressvrij. Met zijn geïntegreerde assistent krijg je stap voor stap begeleiding bij 63 populaire kookcombinaties. Tegelijk houden sensoren alles wat je doet in de gaten. Ze suggereren de ideale temperatuur en timing, en stellen die ook voor jou in. Zo kook je stressvrij en krijg je meer ruimte voor creativiteit.

Active Cook bestaat in drie modellen en ook in drie richtprijzen van 1.099 tot 1.799 euro.

Extra ruimte in de keuken

Met een gewone voorraadkast heb je amper overzicht en een apothekerskast is te zwaar. De oplossing is de space tower van Blum: maximaal gebruik van de opbergruimte in de kast en optimaal gebruiksgemak door de kast in te richten met lades. Niet enkel is je voorraad makkelijk bereikbaar, ze is individueel aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften en gezinssituatie.

KitchenAid goes black

De KitchenAid Black Stainless Steel reeks valt op en verovert het hart van elke keukenfanaat.  De gedurfde esthetiek, gekoppeld aan professionele prestaties maken de nieuwe collectie populair bij elke foodie. Het uiterlijk van deze serie is echt iets voor designfanaten: zwart, handgeborsteld roestvrij staal met een uniek, warm effect en een gestroomlijnde kwaliteitsafwerking die zelfs op de meest veeleisende gasten indruk zal maken. Bovendien is elk product uit de reeks afgewerkt met een anti-fingerprint technologie; een innovatieve behandeling die de toestellen beschermt tegen vingerafdrukken en vlekken voor een onderhoudsvriendelijke keuken die er altijd piekfijn uitziet.

Zwitserse precisie

De Zwitserse groep Franke lanceert het concept Era van haar nieuwste topmerk KWC. Het nieuwste concept illustreert de Perfect Together-filosofie van KWC treffend: de spoelbak, de bijbehorende accessoires en het kraanwerk vormen één geheel, zowel op het vlak van gebruikscomfort als inzake design. Waar we nood aan hebben is één spoelbak die, zoals Era, voldoende plaats biedt om grote potten en pannen, ovenbakplaten, vleesplanken, braadsledes, wokpannen, kortom alles wat niet de vaatwasmachine ingaat, comfortabel af te wassen.

De aanbevolen verkoopprijs van het concept Era begint vanaf 1.095 € voor de spoeltafel en vanaf 970 € voor de keukenkraan -  exclusief 6 of 21% btw.

De nieuwste wijnkoeler

De smaak van een goede wijn is niet alleen afhankelijk van zijn kwaliteit, maar ook van de serveertemperatuur of de keuze van het glas. Als deze factoren voor jou als gastvrouw of gastheer van belang zijn en je ook thuis van je favoriete wijn op een perfecte temperatuur wilt genieten, bieden de ingebouwde wijnkoelers van V-ZUG de juiste oplossing. Met het model UCSL 60 heeft V-ZUG een nieuwe en fraaie Winecooler in het assortiment, die geschikt is voor inbouw onder het werkblad. Volledig uittrekbare houten legborden, twee temperatuurzones, een actief koolfilter, ruimte voor 34 wijnflessen, SoftClose en de Smooth To Open-functie maken deze Winecooler uniek. Een absoluut highlight is ook de greeploze, volledig glazen deur, die gemakkelijk kan worden geopend door er zachtjes tegen te duwen en perfect kan worden geïntegreerd in elke keuken dankzij zijn sobere elegantie.

Deze wijnkoeler zal vanaf juni 2018 beschikbaar zijn op de Belgische markt.