Interieur / Andere

Optimale ventilatie in de slaapkamer

Aan een goed geventileerde slaapkamer hangen alleen maar voordelen: het vochtpeil blijft optimaal, schimmels krijgen geen kans en het is gedaan met muffe geurtjes die blijven hangen. Bovendien zorgt een open raam voor voldoende zuurstof in de kamer, dat op zijn beurt een betere nachtrust garandeert. In de ochtend ben je frisser wakker, beter uitgerust en heb je een hoger concentratievermogen.

Maar je kan je slaapkamer nog zo goed ventileren en verluchten, een team is maar zo sterk als de zwakste schakel. Als je matras niet meewerkt, is het verloren moeite. Met de nieuwe AEROMAX-matrassen verkrijgbaar bij Swiss Sense is dat probleem zo opgelost.

Maximale ventilatie voor maximaal comfort

De AEROMAX-matrassen danken hun ventilatie en comfort aan de mini-pocketvering bovenop de pocketveringkern met maar liefst zeven comfortzones. In totaal zorgen 1750 pocketveren voor de perfecte drukverdeling en een goede ondersteuning over de hele oppervlakte van het matras. Het AEROMAX-matras maakt van je bed het meest comfortabele én gezonde bed.

Een hemels slaapparadijs

Naast het comfort, wil het oog ook wat. Een bed om naartoe te rennen en jezelf te laten neerploffen in een zee van kussens en dekens op een heelrijk zachte matras? De tijdloze boxsprings van de collectie Home passen in elke kamer:

Home 160 – strakke elegantie

Het strakke design van de boxspring Home 160 doet niets af aan het comfort dat dit bed biedt. Door het elegante, minimalistische potenstel oogt de boxspring elegant en vederlicht.

Home 310 – Instant hotelgevoel

Met de boxspring Home 310 waan je jezelf in een luxueuze suite van een hotel. Het gecaptioneerde hoofdbord geeft je slaapkamer een weelderige look. Plaats hem tegen de muur of centraal in de kamer voor een écht luxe-effect.