Bouwen / Technieken

De stekkerdoosjes van de toekomst

Zeg niet zomaar stopcontact tegen Youmo. Youmo is meer. Veel meer. Met Youmo bent u in staat om al uw elektrische apparaten op te laden met één product. Plus u bepaalt zelf hoe u ze oplaadt.  

Youmo bestaat uit verschillende modules. Ze hebben elk hun ‘kracht’. De ene module laadt bijvoorbeeld uw laptop op via de normale 220V-aansluiting. De andere module is dan weer perfect geschikt voor een USB-kabel van een smartphone of tablet. Alle deze modules kunt u eenvoudig aan elkaar koppelen. 

Draadloos opladen

Heeft u een apparaat dat u draadloos kunt opladen? Ook daarvoor bestaat er een Youmo-module. Datzelfde geldt voor modules voor stopcontacten uit andere werelddelen. U heeft dus geen speciale adapter nodig voor een product uit de Verenigde Staten. Er bestaat ook een speakermodule, waarmee u muziek kunt beluisteren.

De prijs van de Youmo valt ook nog eens mee. Een basispakket haalt u al voor vijftig euro in huis. Het basispakket bestaat uit het basiskabel met een kleur naar keuze plus twee uit te kiezen modules. Voor elke extra module betaalt u nog eens tien euro.