Bouwen / Sanitair

Douche-wc te monteren op bestaand toilet

De compacte totaaloplossing Geberit AquaClean Tuma is geschikt voor alle woningen. Dit slimme concept combineert een eenvoudig en elegant ontwerp met een vooruitstrevende technologie. De zitting AquaClean Tuma is ook geschikt om bestaande wc’s te moderniseren. 

De AquaClean Tuma is de perfecte aanvulling op de reeds bestaande Geberit douchewc’s. Steeds meer mensen worden immers aangesproken door deze innoverende wc’s. Als je weet dat meer dan 60% van de Belgen* wel eens vochtige doekjes gebruikt om zich fris te voelen na het toiletbezoek, dan is het niet verwonderlijk dat de douchewc aan populariteit wint. Met de lancering van de compacte AquaClean Tuma biedt Geberit nu ook het comfort en de hygiëne van de reiniging met water voor elke woning.

Wellnessfuncties

De AquaClean Tuma beschikt over vrijwel alle troeven van de andere douche-wc’s:

- WhirlSpray douchetechnologie
- geurextractie
- wc-pot zonder spoelrand Rimfree®
- ontkalkingsfunctie
- ergonomische en verwarmde wc-bril
- droging met warme lucht
- gebruiksvriendelijke afstandsbediening 

Daarnaast biedt Geberit vanaf 2017 een applicatie voor gebruikers zodat ze de douche-wc met hun smartphone kunnen bedienen, met bijkomende functies die enkel op de app beschikbaar zullen zijn. 

Flexibel voor huurders

Geberit biedt, naast een totaaloplossing, ook een oplossing aan voor bestaande wc’s. ‘Zo vormt het toilet een flexibele toepassing, in het bijzonder voor huurders die van het comfort van een douche-wc willen genieten. Deze oplossing is compatibel met een breed gamma van wc-potten en biedt heel wat functionaliteiten.

Het veelzijdige ontwerp van de industriële ontwerper Christoph Behling kan gecombineerd worden op verschillende manieren en is vanaf april 2017 beschikbaar bij de sanitaire groothandels.

*Enquête uitgevoerd in november 2016 door het online onderzoeksbureau iVox in opdracht van Geberit

Adviesprijzen

WC-zitting Geberit AquaClean Tuma (Alpien wit): 1.798 euro excl. btw
Geberit AquaClean Tuma (zitting en Rimfree® wc-pot): 2.148 euro excl. btw