Bouwen / Sanitair

Een nieuwe look voor de wc-duwplaat

Dat details een wereld van verschil kunnen maken, weet Desco als geen ander. De sanitairspecialist geeft de duwplaat om je wc door te spoelen een nieuw elan.

Het comfort van een wc mag je niet onderschatten. De schoonheid evenmin, vindt Desco. Met de nieuwe inbouwspoelsystemen OLI combineer je alvast het beste van twee werelden. En dat vertaalt zich onder meer in strakke witte of coole matzwarte duwplaten om je wc door te spoelen.

Wallfix OLI 120 plus is de klassieker in de hedendaagse badkamerinstallatie. Efficiënt waterverbruik, duurzaamheid en comfort staan voorop, waarbij je kan kiezen uit een of twee toetsen, voor meer of minder spoelwater. OLI kreeg dan ook verschillende awards toegekend, onder meer voor zijn waterbesparende ontwerp – zo wordt het inbouwreservoir pas gevuld na de spoeling.

Met de ruime keuze in duwplaten kan je perfect afstemmen op jouw badkamer of toiletruimte: van een eenvoudig maar elegant model (Globe) over meer verrassing en originaliteit (iPlate) tot perfecte symmetrie inclusief brailleschrift (Slim) of zelfs een gedurfde duwplaat in opvallend matzwart (Glam).

Prijsindicatie (excl.BTW)

iPlate wit : 33,-
Slim chroom : 54,-
Glam soft touch zwart : 88,-