slider
Bouwen / Isolatie

Isoleren met het Pur-systeem

We vertellen je geen nieuws wanneer we zeggen dat een woning isoleren een absolute noodzaak is. Niet alleen om je portemonnee te verlichten, maar ook om je leefcomfort te verbeteren. Maak kennis met Pur als geschikte isolatietechniek.

Het grote voordeel van Pur? Wanneer Pur eenmaal gespoten is, vormt hij één stijf blok dat niet meer kan uitzakken, krimpen of afbrokkelen. Deze isolatie beschermt optimaal. De isolatie wordt snel en in meerdere lagen geplaatst. Het materiaal is ongevoelig voor corrosie en rot. Ook van afval- of snijdresten is geen sprake.

Als dakisolatie

De zoldervloer en/of dak isoleren biedt alleen maar winst. Want wist je dat maar liefst 30 procent van de woningwarmte ontsnapt via een niet-geïsoleerd dak? Anders gezegd: je houdt dankzij deze ingreep niet alleen de warmte in huis, je bespaart ook aanzienlijk op de energiekosten. Bovendien kunt u dankzij efficiënte zoldervloer- en dakisolatie van uw zolder een extra, comfortabele leefruimte maken.

Als vloerisolatie

De vloer of tussenvloer isoleren levert driedubbele winst op: je houdt de warmte langer binnen, de energiekosten gaan omlaag én het geluid in je woning wordt beter gedempt. Een zware en stabiele Pur die een voelbaar resultaat oplevert.  

Goed om te weten

De premie voor de dak- en zoldervloerisolatie zakt in 2019 van 6 euro naar 4 euro per m2. Wanneer je in 2018 nog intekent ( incl. voorschot betalen) dan heb je nog recht op de huidige premie van 6 euro per m2!

 Op zoek naar een isolatiespecialist?

Dankzij de verschillende methodes geeft Ecocoon de zoldervloer en/of dak dus hoe dan ook de beste isolatie. Welke techniek het best aansluit bij uw isolatiebehoeftes en de structuur van de woning. Ecocoon garandeert u een grondige én gratis diagnose. Klaar voor meer leefcomfort? Neem gerust contact met ons op.