slider
Bouwen / Isolatie

Hoogst mogelijke lichttransmissie

Het nieuwe zonwerende glas van Guardian Glass is uiterst neutraal en biedt de hoogst mogelijke lichttransmissie om tegemoet te komen aan de wens van architecten om optimaal gebruik te maken van natuurlijk daglicht.

Guardian Glass heeft zijn gamma zonwerend glas met hoge prestaties, SunGuard® SuperNeutral™ (SN), uitgebreid met een product met de hoogste lichttransmissie.

Guardian SunGuard SN 75 HT en SN 75 Ultra HT bieden respectievelijk een lichttransmissie van 75% en 76%, wat 5% en 6% hoger is dan bij de andere gecoate glasproducten uit het Guardian SunGuard-gamma. Deze hoge lichttransmissie helpt eigenaren, architecten en ontwerpers bij hun pogingen om effectief meer natuurlijk daglicht te introduceren in hun projecten.

SunGuard SN 75 HT spreekt ook op esthetisch vlak sterk aan met zijn erg gewenst, consistent neutraal uiterlijk en de lage mate aan buitenreflectie. De kleurneutraliteit van SunGuard SN 75 Ultra HT is bijzonder hoog - in beide kijkrichtingen - omdat het wordt geproduceerd op Guardian UltraClear™ substraat.

Naast de hoge lichttransmissie biedt Guardian SunGuard SN 75 HT ook een lage zontoetredingsfactor van 40% en een uitstekende thermische prestatie met een Ug-waarde van 1,0 W/m²K – wat het hele jaar door helpt bij het in balans houden van de temperaturen in alle ruimten.