Bouwen / Isolatie

Bezoek isolatiewerven op isolatiedag

Heb je een niet of slecht geïsoleerde woning en weet je niet hoe dit aan te pakken, bezoek dan op zaterdag 18 november één of meerdere open werven tijdens de Isolatiedag. Je krijgt er een deskundige uitleg over hoe je een woning optimaal kan isoleren en leert er over het belang van luchtdichtheid. Inschrijven op voorhand is verplicht want het aantal plaatsen per werf is beperkt.

Zowat 80% van de Vlaamse huizen hebben een geïsoleerd dak en de helft heeft geïsoleerde muren. Wilt ook u niet achterop blijven? Om u op weg te helpen, organiseert de Vlaamse overheid, samen met bouwfederaties Bouwunie en de Vlaamse Confederatie Bouw de eerste Isolatiedag. Diverse aannemers tonen je vrijblijvend hoe ze te werk gaan bij tal van werven.

Op tal van werven zijn er op zaterdag 18 november aannemers aan het werk die je meer uitleg geven over de diverse isolatietechnieken bij de renovatie van een woning.

Een infosessie duurt een uur. Op iedere werf worden er tussen 11 en 16 u diverse sessies georganiseerd. U krijgt er zowel uitleg over de gehanteerde technieken, de isolatiewetgeving als over de verschillende premies voor energiebesparende investeringen.

Kies de werf die je wil en schrijf je in.