Tuin / Verandas

Veranda op maat


ARCHITECTENPRIJS

Anneleen Croonen, voorzitter van de architectenjury, mocht op Bouwinnovatie 2019 de architectenprijs uitreiken aan Isovera. Voor deze prijs vormden de opbouw van de stand, de verzorging van decoratie en inrichting, de presentatie van producten of diensten en de ontvangst van de bezoekers de (esthetische) criteria. De jury loofde Isovera voor zijn heel gezellige en verwelkomende stand, die modern was aangekleed en waar het product op een originele wijze gepresenteerd werd.

ZIT U MET VERANDADROMEN? 

Kies voor een sfeervolle uitbreiding van uw woning. Rustig een boek lezen met zicht op de tuin? Of een extra speelruimte voor de kinderen? Geniet als nooit te voren van uw groene leefwereld ...

En maak kennis met Isovera. Ontdek hoe zij als een echte vakman tewerk gaan bij het realiseren van een veranda op uw maat.

VOLGENS UW WENSEN

Ze komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek waarbij ze uitgebreid naar uw wensen luisteren. Hierna gaat Isovera over tot een precieze opmeting. Enkel zo kunnen ze uw droomveranda realiseren.

VOORSTEL OP MAAT

Ze gieten uw wensen in een offerte, helemaal op uw maat. Bovendien voorzien ze u reeds op dit moment van een compleet uitgewerkte 3D-tekening zodat u meteen een goed zicht krijgt op uw nieuwe woonruimte.

VERTROUW OP VAKMANSCHAP

Dankzij hun jarenlange vakkennis en een sterk team van ervaren medewerkers kunnen ze ieder project de baas. Schrijnwerkers, metsers, stukadoors en dakwerkers: hun team zorgt iedere keer weer voor een correcte realisatie en hoogstaande afwerking van iedere veranda.

Overtuigd? Perfect, dan kunnen ze aan de slag gaan! 

VAN RUWBOUW TOT AFWERKING

Modern, landelijk of hedendaags? Welke stijl u ook verkiest, bij Isovera doen ze er alles aan om een veranda te realiseren op uw maat. Hierbij gaan ze tot het uiterste! En dit van ruwbouw tot afwerking. Muren uitbreken, stroom voorzien, opnieuw vloeren of zelfs verven? Komt voor mekaar! Zij bieden u een oplossing van A tot Z.

Uw voordeel? Slechts 1 aanspreekpunt voor het hele proces. Als dat niet handig is?! Zij zorgen er persoonlijk voor dat uw nieuwe veranda tot in de puntjes afgewerkt is. Klaar om te genieten? 

Neem een kijkje in hun talrijke referenties op www.isovera.be en ga voor een veranda die helemaal past bij uw woonwereld.