slider
Tuin / Verandas

Zonwerende beglazing voor je veranda

Een veranda laat je genieten van het prachtige uitzicht op je tuin. De extra ruimte biedt meteen ook een uitstraling aan je woning. Om geen periodes van oververhitting te hebben, biedt zonwerende beglazing de oplossing. Verandabouw Mecona begeleidt je graag in je keuze.

Een terrasoverkapping biedt je ook extra buitenruimte, maar je zit niet beschut tegen regen en wind, en je kan er niet alle seizoenen ten volle van genieten. Een veranda biedt verschillende voordelen zoals meer licht, extra leefruimte en meer genot van je tuin en groen. Je kan de veranda laten bouwen zoals je zelf wenst: van een eenvoudig model tot een luxueuze versie.

Voor te warme momenten in de zomer hoef je geen vrees te hebben. Zonwerende beglazing maakt dat aangename temperaturen gegarandeerd blijven. Bij zonwerende beglazing worden speciale, reflecterende coatings toegepast. Hoe donkerder het glas, hoe minder licht er wordt doorgelaten. Het voordeel van dit type glas is dat je verder geen zonwering nodig hebt.

Er zijn nog meerdere opties voor je verandabeglazing:

  • Wie aan een veranda met veel glas denkt, moet er meteen ook meer onderhoud bijnemen. Met zelfreinigend glas hoef je alvast minder de poetsproducten boven te halen. Ook regendruppels zijn sneller van de beglazing af na een bui.
  • Wil je graag rustige momenten in je veranda beleven, dan behoort ook geluidswerend isolatieglas tot de mogelijkheden.
  • Wil je voorkomen dat er net via de veranda wordt ingebroken, neem dan de optie van gelaagd veiligheidsglas in overwegingI 

Contacteer verandabouwer Mecona voor advies op maat via 089 85 44 59 of info@mecona.be, vraag meteen offerte op, of breng een bezoek aan hun ruime toonzaal in Opglabbeek.