slider
Tuin / Verandas

Uiterst vlakke lichtkoepel

Flatglass EVO is het antwoord op de volledig glazen verandadaken van vroeger. Met deze lichtkoepel bepaal je waar, wanneer en hoeveel licht er binnenvalt.

De strakke look en binnenafwerking met gyproc staan garant voor een subliem eindresultaat. Deze lichtkoepel wordt op mat vervaardigd,met overspanningen tot wel twee meter diep. De uitvoering in driedubbele beglazing zorgt trouwens voor een frisse veranda in de zomer en een aangename warmte in de winter.

Zonwerend, mat, half-doorzichtig of transparant: de witte PVB-folie van het matte of semi-matte glas versterkt trouwens de lichtinval, nog een bijkomend argument voor wie liever geen vuil ziet.

De Flatglass-technologie werd exclusief ontwikkeld en gepatenteerd door Miniflat. Flatglass is een hoogtechnologisch dakprofielensysteem, opgebouwd uit warmgewalste, stalen profielen met inwendig luchtkanaal, of hardhouten balken. Miniflat plaatst het aluminium, thermisch onderbroken dakglasprofielsysteem, bovenop de stalen of houten structuur. Doordat we gebruik maken van een speciale schroef voor het dakprofiel is de koepel uitermate inbraakwerend. Bovendien werd onze technologie streng getest op wind- en waterdichtheid: zelfs bij een orkaanwind is er geen infiltratie.