Bouwen / Beveiliging

Xandem Home bewaakt uw huis zonder ogen

Camera’s kunnen gehackt worden, waardoor anderen je camera’s tegen u kunnen gebruiken. Bij Xandem Home hoeft u daar alvast geen schrik voor te hebben.  Xandem Home werkt met verschillende apparaatjes, die u eenvoudigweg in uw stopcontacten kunt pluggen. De sensoren in de apparaatjes zenden radiogolven uit, die door muren en meubels kunnen. Samen vormen ze een soort van spinnenweb. Wanneer het spinnenweb wordt verstoord, heeft het systeem door dat er iemand door het huis loopt en krijgt u hiervan een verwittiging. 

Via een applicatie kunt u de bewegingen in uw woning monitoren. Of u kunt mensen toegang geven tot uw huis. Ook als u er zelf niet bent. Als u wilt, kunnen er ook automatische lichten aangaan als er beweging is. Er kunnen zelfs geluiden klinken. Zo krijg je als inbreker toch echt wel de schrik op het lijf.

Geïnteresseerd? Een standaard kit van Xandem Home kost circa 450 euro. Daarvoor krijgt u tien sensoren, die beveiliging bieden voor een huis van 140 vierkante meter. Best wel even navragen of uw verzekering het systeem aanvaardt als volwaardig alarm.