slider
Bouwen / Beveiliging

Automatische conciërge

Meer en meer ontwikkelaars en architecten beseffen dat de klassieke brievenbus totaal voorbijgestreefd is en bewoners dagelijks opzadelt met problemen. Zo missen bewoners vaak hun pakketje doordat ze niet thuis zijn, en moeten ze achtergelaten worden bij buren of moeten worden opgehaald bij het postkantoor. Bringme voorziet via zijn slimme box een geautomatiseerde conciërgedienst die voor de bewoners pakketjes kan ontvangen, aftekenen en bewaren, maar ook retourneren en verzenden.

Bringme faciliteert ook dienstverlening aan huis zoals droogkuis en je kan er bijvoorbeeld ook je sleutel voor de poetsvrouw in klaarleggen, enz. Het slimme geconnecteerde netwerk dat ontstaat als Bringme en Schindler hun technologieën combineren, verhoogt het comfort én de veiligheid voor alle bewoners. Zij zullen voor iedere leverancier en bezoeker afzonderlijk kunnen bepalen wanneer ze het gebouw mogen betreden en welke delen van het gebouw dan toegankelijk zijn.

Alles-in-één huissleutel

De eerste plek waar de nieuwe gecombineerde technologie uitgerold wordt is de ‘Twist’, een residentiële toren in de vooruitstrevende Leuvense stadswijk Tweewaters. Bewoners openen er de toegangsdeur, hun brievenbus, pakketvakken én hun voordeur met één digitale sleutel (‘one key access’). Ook de lift gaat vanzelf naar de juiste verdieping. De tijd van sukkelen met pakketjes en sleutelbossen is met andere woorden voorgoed voorbij.