Bouwen / Beveiliging

Mis geen enkele bezoeker aan de voordeur

DoorBird is een elektronische deurbel die je vanop afstand kan beheren, waar je ook bent. In de deurbel zit een HD-camera met bewegingssensor en night-vision. Staat er iemand voor je deur, dan kan je niet alleen bekijken wie het is, maar er ook mee spreken. 

De videofoon met 180° zichtbaarheid schakelt alle informatie door op de GSM via wifi of 3 en 4G. Waar je ook bent, je ziet altijd wanneer er iemand bij je aanbelt. Je ziet de persoon die aanbelt live in beeld en je kunt met hem of haar communiceren. En je kan vanop afstand ook nog eens de poort of deur openen. Of je kan aan bezoekers melden wanneer je wel thuis bent.

Handig bij afleveren van pakjes

Bijvoorbeeld: er komt iemand een pakje leveren en je bent niet thuis. De leverancier drukt op de videofoon. Jij wordt dus onmiddellijk op de smartphone gebeld via een app. Je neemt vervolgens op, je ziet wie er is je kan tegen de leverancier zeggen waar hij het pakje kan leggen. Je doet vervolgens het hek of deur open vanop afstand. De leverancier gaat binnen en legt het pakje op de afgesproken plaats en gaat vervolgens verder op zijn ronde. Het hek stuur je terug dicht (ook gewoon via de app die wij installeren). Jouw eigendom is nadien terug afgesloten. 

Maak kennis met Doorbird op Bouwinnovatie, stand 466 bij NE Automatisatie.